Honda oficiálně oznámila návrat své populární víceúčelové čtyřkolky střední velikosti pro rok 2025 – Pioneer 700. Platforma Pioneer je navržena tak, aby zvládala širokou škálu úkolů, a model pro rok 2025 zůstává věrný této tradici s několika aktualizacemi pro nadcházející modelový rok.

4

Co je nového u středně velkého UTV od Hondy? Modely Pioneer 700 a Pioneer 700-4 Forest nyní přicházejí v designu TrueTimber Atera Camo díky nové spolupráci mezi Hondou a populární značkou kamufláže. Design je na první pohled lehký a čtyřkolka nepůsobí robustním dojmem.

2

Colin Miller, asistent manažera pro veřejné vztahy společnosti American Honda, poznamenal: „Platforma Pioneer nadále dokazuje svoji schopnost, ať už na staveništi nebo na začátku stezky. Pioneer 700 pravidelně překonává svou váhovou třídu, poskytujíc výkon, na který se naši zákazníci spoléhají každý den. Nová spolupráce s TrueTimber nabízí čerstvý nový estetický prvek těmto všestranným strojům.“

6

Pioneer 700 je srdcem řady rec/utility čtyřkolek od Hondy, nabízející ideální kombinaci výkonu, točivého momentu a ovladatelnosti. Je navržen pro práci i zábavu, s třemi dostupnými úrovněmi výbavy, konfiguracemi se dvěma nebo čtyřmi sedadly a širokým výběrem příslušenství. Nový TrueTimber Atera Camo na úrovni výbavy Forest přidává charakteristický prvek ideální pro ty, kteří chtějí UTV, které je stylové i schopné. 

3

Na náš trh pravděpodobně Pioneer bohužel nedorazí, ale podívejte se alespoň v jakých barvách bude k dispozici:

Barevné provedení:

  • Pioneer 700-4 Forest: TrueTimber Atera Camo
  • Pioneer 700-4 Deluxe: Černá lesní zelená
  • Pioneer 700-4: Hrdinská červená
  • Pioneer 700 Forest: TrueTimber Atera Camo
  • Pioneer 700 Deluxe: Hrdinská červená; Černá lesní zelená
  • Pioneer 700: Hrdinská červená