U aut je to celkem běžná věc. Tuningové firmy vám nabízí většinou luxusní auta s dalšími úpravami ať už po stránce výkonu, nebo výbavy a interiéru. Čtyřkolkám se to zatím vyhýbalo, tedy až doeď. Je libo třeba UTV s velkoplošnou televizí?

2

Dceřiná společnost Fox Factory Holding Corp. oznámila zahájení prodeje svých vysokovýkonných luxusních UTV  na  22. března 2024. Upfit UTV nabízí vozidla s nepřekonatelnou kvalitou, výkonem a spolehlivostí. "Nemohl bych být více nadšený z představení těchto špičkových UTV vozidel na trhu. Co bylo před více než 5 lety jen snem, je nyní skutečnost podložená precizním inženýrstvím a inovativními technologiemi. Ať už jste nadšenec do jízdy mimo silnici, příznivec tailgatingu při sobotní fotbalové hře nebo si chcete užít blokovou párty, naše UTV jsou upravena tak, abyste si tvořili vzpomínky a užívali si ZÁBAVU," komentoval Justin Smith, generální ředitel a prezident společnosti Upfit UTV.

Upfit UTV se specializuje na vytváření luxusních UTV  přizpůsobených k uspokojení každých jedinečných přání a preferencí řidiče. Tyto vozidla budou ztělesněním výkonu a luxusu, vyvinutá s využitím průkopnických zkušeností a integrovaných řešení, která zajistí, že každý komponent funguje v dokonalé harmonii. S plánovanými nabídkami pro trhy s UTV vozidly pro poušť, dunny, stezky a utility bude Upfit UTV poskytovat nepřekonatelnou kvalitu a výkon, podpořené testováním v reálných podmínkách a technologickým diferencováním, které v současné době na trhu není nabízeno.ChatGPT

1

Bez kompromisů

Nová moderní zařízení Upfit UTV o rozloze 120 000 čtverečních stop v Phoenixu, Arizoně, demonstrovují jeho závazek kvalitě, obrábění a perfekcionismus ve výrobě. Navazujíc na rozsáhlé zkušenosti společnosti Fox Factory Performance Vehicle Development ve výbavě náklaďáků, tato novinka zvyšuje schopnost společnosti dodávat exkluzivní, vysoce schopné, výkonnostně orientované luxusní užitkové vozidla.

Upfit UTV redefinuje vlastnictví vozidel prostřednictvím maloobchodního financování od věřitelů, národní sítě servisních center a vlastních produktů s 30denním otočným upfitováním.

3

CaJedinečné patentované technologie a komponenty

Vozidla Upfit UTV se budou pyšnit inovativními prvky, jako je čistý air drop, vylepšení naladění tlumičů Live Valve®, vylepšení iQS®, bezrámové dveře, magnetická spojka pro Can-Am Maverick X3, tlumiče vidlic, omezovací pásy a další - nastavující nové standardy v oblasti výkonu a designu vozidel. Kromě toho se inženýři a designéři výzkumu Upfit UTV těší na představení technologií, které jsou v současné době vyvíjeny a testovány v terénu.

Zdorj: TZ