Před měsícem jsme poprvé navštívili prodejnu PSI Hubík v Plzni, abychom se nechali změřit a hlavně vymysleli, jakou kombinaci materiálů a barev budeme chtít mít na redakčním kompletu. No a teď je hotovo!

 IMG 3338

Když si jdete k Hubíkům pro oblečení, je to skoro jako vyzvedávání nové čtyřkolky. Dostanete kafe, usadí vás na koženou pohovku a vše připraví. 

 IMG 3344

Pak je na řadě kontrola materiálů, barev a umístění grafiky. Důležité je, aby vše korespondovalo s původním návrhem, který jsme vytvořili.  IMG 3345

No a teď to nejdůležitější - všechno pečlivě vyzkoušet. Na prodejně je samozřejmě motorka, na které si můžete vyzkoušet, jak se vám v oblečení sedí. Důležité je i vypůjčit si páteřák, popřípadě airbagovou vestu, pokud je pod bundou nosíte. Pokud by něco nesedělo, oblečení se může poměrně rychle upravit. Šije se v Tlumačově rukama českých švadlen. 

IMG 3340 

Zkrátka měli byste mít všechno tak, jak budete na motorce ve finále jezdit. U nás vše sedělo na jedničku. Věci padnou přesně, rukávy jsou tak akorát dlouhé, takže můžeme jet.

 IMG 3347

Na oblečení také dostanete obaly a ramínka, takže máte v čem ho skladovat a nic se mu nestane. Součástí převzetí je samozřejmě i instruktáž, která vám řekne, jak o oblečení pečovat. 

 

No a teď už jen počkat na počasí a vyrazit!