Výstava EICMA v italském Miláně otevřela své brány a nemůže na ní chybět ani CFMOTO. Kromě řady novinek v jedné stopě ukázala dlouho očekávané nové dvouválce!

1

Model Gladiator 850 a 1000 už jsou na trhu nějaký ten pátek a šlo o poslední dva modely, které nezapadají do současné modelové řady. To už je ale minulostí. Na výstavě se ukázali oba stroje navíc i ve variantě MV, tedy ve verzi pro brodění s vytaženým chladičem, šnorchly a rámy. Bahňák je samozřejmě obutý na šípových gumách a má pořádně zubaté stupačky. Na místě sedla spolujezdce nadete praktický box. 

5

Na první pohled zaujme nová kulatější kapotáž, která čtyřkolku opticky odlehčuje. Nechybí ani LED světla, která jsou podobná jako u modelů 625 a 520. Je tak na první pohled jasné, že máte co dočinění s CFMOTO. Další zajímavostí je zadní naviják. To je doplněk, který se v těžkém terénu může zatraceně hodit.

13

Zajímavá je také palubní deska, kterou už známe z motorek. Ta je tu v podobě plnohodnotného TFT displeje. Ten by měl nabízet řadu funkcí, jako je třeba napojen na mobilní telefon. Na čtyřkolce je celkem dobře schovaný, takže bych se ani přehnaně nebál o jeho životnost při jízdě v prachu a bahně.  Parametry motorů zatím nejsou známe, ale brzy vám přineseme více informací. 17

 

Video

 

 

Fotogalerie

2

3

4

6

7

8

9

10

11

12

13

14

15

16

17

18

19