Volcon je první značkou, která na trh přivezla opravdu výkonné elektrické UTV. Teď se už sice chytil i Polaris, ale přeci jen Volcon je trochu o něčem jiném. No a že to celé funguje ukazuje přírůstek dalších modelů, které značka plánuje brzy ukázat a uvést na trh.

1Společnost Volcon Inc., výrobce všech elektrických terénních vozidel, oznámila rozšíření svého vlajkového produktu Stag UTV o nové varianty. Tato expanze má za cíl oslovit širší okruh zákazníků nabídkou různých možností a cenových hladin.

5

Nové přídavky do řady Stag UTV zahrnují modely Stag GL, Stag GL+, Stag Limited Edition (LTD) a Stag XR Performance. Verze Stag GL a GL+ byly navrženy s použitím nových komponent automobilového standardu pro baterie, což prodlužuje životnost již dříve používaných lithium-ion baterií a zachovává robustní schopnosti vozidla pro terénní jízdu. Stag GL je přizpůsoben zákazníkům s omezeným rozpočtem, kteří hledají elektrickou alternativu pro své flotily nebo outdoorové aktivity. Naopak verze GL+ nabízí zvýšený výkon a vylepšené funkce, které jsou vhodné jak pro pracovní, tak pro volnočasové použití.

4

Varianty Stag LTD a XR Performance jsou zaměřeny na vysoký výkon a pyšní se zvýšenou kapacitou baterie a výkonem, což Stag řadí na přední pozice v oblasti terénních vozidel.

Jordan Davis, výkonný ředitel společnosti Volcon, komentoval výzvy, kterým čelí automobilový a powersports sektor, zejména kvůli globálním problémům s dodávkami způsobeným pandemií a rostoucí poptávce po elektrických vozidlech. Zdůraznil, že rozšiřováním nabídky elektrických UTV Volcon přímo řeší tyto problémy. Společnost si klade za cíl nejen poskytovat cenově dostupnější možnosti zákazníkům, ale také diverzifikovat svůj dodavatelský řetězec k omezování rostoucích nákladů na komponenty elektrických vozidel.