Chcete si vyzkoušet nové Yamahy na vlastní kůži? Tak neváhejte a využijte jedinečnou možnost na legendární trati ve vranovském žlebu!

Testování se uskuteční v areálu motokrosové tratě ve Vranově u Brna dne 6. června 2023 v čase 14:00 do 18:00. Na akci je potřeba se registrovat, aby jste měli jistotu, že pro Vás bude připravený zvolený model testovací čtyřkolky. Pokud máte dítě ve věku 6 a více let, bude k vyzkoušení i model YFM 90R.

K DISPOZICI BUDEME MÍT:

  • v kategorii Side-by-Side model VIKING EPS a WOLVERINE® RMAX™4 1000
  • v kategorii užitkových ATV model Grizzly 700Kodiak 450
  • v kategorii sportovních ATV model RAPTOR 700 a dětskou YFM 90

CO S SEBOU.

Motocyklovou přilbu a rukavice, pro modely ATV doporučujeme pevnou minimálně kotníkovou obuv.

PRO SVEZENÍ NA MODELU RAPTOR 700, COŽ JE ZÁVODNÍ ČTYŘKOLKA S ŘAZENÍM, BUDEME VYŽADOVAT KOMPLETNÍ MOTOKROSOVÉ OBLEČENÍ, VČETNĚ CHRÁNIČE PÁTEŘE, BEZ TÉTO VÝBAVY NEBUDE UMOŽNĚNO SVEZENÍ!!!

Pro model YFM 90, musí mít dítě helmu a doprovod zákonného zástupce, který přebere podpisem za dítě zodpovědnost. Na této čtyřkolce se dá regulovat výkon, takže podle schopností dítěte se dá nastavit i maximální rychlost, tedy skoro pro všechny děti, které mají chuť si to vyzkoušet. 

BEZ OCHRANNÉ MOTOCYKLOVÉ PŘILBY NEBUDE UMOŽNĚNO SVEZENÍ!!!

Registraci je možné provést na mailu Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript., případné dotazy Vám rád zodpovíme na čísle 547 215 215Registrace do 31.května 2023. Do mailu napište prosím, jméno, telefonní kontakt a také o jaké modely k vyzkoušení budete mít zájem. Jedna testovací jízda bude 10 minut. Testování bude umožněno všem, co splní výše uvedené podmínky a podepíši prohlášení.

NA SETKÁNÍ S VÁMI SE BUDE TĚŠIT TEAM YAMAHA PEMM BRNO