Polaris s hrdostí oznamuje, že byl i letos vybrán jako oficiální dodavatel terénních vozidel pro hvězdně obsazený závod Race of Champions (ROC SNOW + ICE), který se bude konat koncem ledna ve švédském Pite Havsbad. V návaznosti na úspěšné partnerství z loňského ročníku dodá švédské zastoupení značky Polaris flotilu speciálů Polaris RZR.

roc slider v4

Ve dnech 28. až 29. ledna se na ledové dráze v Pite Havsbad utkají závodní hvězdy jako Mick Schumacher, Sebastian Vettel, Travis Pastrana, Jamie Chadwick, Oliver Solberg, Valtteri Bottas a Mika Hakkinen. Který ze závodníků převezme korunu ROC od loňského vítěze Sébastiena Loeba, který dosáhl nejlepšího času se strojem Polaris RZR Pro XP?

roc sweden 2022 roc nations cup oliver solberg team norway in polaris rzr pro s

Za volantem přeplňovaného RZR Pro XP si v offroadových částech soutěže závodníci jistě užijí maximální zábavu a poznají opravdový adrenalin především díky silnému motoru o výkonu 181 koní, který je nejrychlejší pohonnou jednotkou ve třídě AWD. Jeho kvality zvýrazní speciální výbava, jako jsou extrémní pneumatiky s hroty, zaručující impozantní přilnavost a zrychlení. Model Pro XP, vybavený nejinteligentnějším a aktivním systémem odpružení Polaris DYNAMIX 2.0 a elektronickými tlumiči FOX 2.5 nabídne na sněhu a ledu ve švédském Pite Havsbad bezkonkurenční zážitek z jízdy.

roc sweden 2022 action roc nations cup mika hakkinen in polaris rzr s

Vozidla Polaris – včetně řady sněžných skútrů, čtyřkolek a side-by-side – budou také zajišťovat nezbytnou práci v zákulisí Race of Champions, přičemž všechna budou vybavena řadou užitečných dílů a příslušenství, jako jsou pluhy a kabinové sestavy, aby pomohla zvládnout tuto rozsáhlou akci a poradila si se sněhem a ledem.

Video - Polaris RZR Pro R představení

 

Text a foto: TZ Polaris